Отново задържани шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици

По случаите са образувани бързи полицейски производства

Отново задържани шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици

На 20 ноември, около 06:30 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 35-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа.


На 18 ноември, около 09:10 часа в района на „5-ти километър“ е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от 58-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,82 промила. Задържан за срок от 24 часа.

На 18 ноември, около 10:35 часа в с. Соколово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хонда“, управляван от 37-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,28 промила. При последвалата проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин и метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа.