Кметският екип на Община Добрич представи публично тригодишното управление от мандат 2019 – 2023 г.

В залата на Художествената галерия кметът на Добрич Йордан Йорданов и неговият екип представиха публично отчета за тригодишното управление от мандат 2019 – 2023 г

Кметският екип на Община Добрич представи публично тригодишното управление от мандат 2019 – 2023 г.

Йордан Йорданов се фокусира върху финансовата стабилност на Община Добрич, изпълнението на заложените приоритети, сред които промени в инфраструктурата, социални, културни и образователни проекти, които са реализирани, участието на гражданите в обществено значими каузи, както и административното обслужване с лице към хората.



До края на мандата, ще изпълним  85%—90% от поетите ангажименти, каза по време на отчета Йорданов. А на въпрос от добричлия-Има ли поет ангажимент, който няма да бъде изпълнен през мандата, Йорданов посочи изпълнението на проекта за нов облик на кооперативния пазар в града. И обясни, че ОбС не е дал зелена светлина на реализацията на проекта.

Всеки от зам. – кметовете представи своята дейност и задачите, които предстоят. Сред тях са Проекта за нов център с обявен международен конкурс и канализацията в квартал „Рилци“. Залегналите приоритети в управленската програма ще продължат да бъдат актуални и през последната година от мандата.   Отчетите на зам- кметовете са публикувани на страницата на Община град Добрич.