Добруджа 07 посреща Черно море в зала "Добротица" тази вечер

Добруджа 07 посреща Черно море в зала "Добротица" тази вечер
ВК Добруджа 07 / VC Dobrudja 07
Първият домакински мач на Добруджа 07 за сезон 2022/23 от Efbet Супер Волей е тази вечер. В 18:00 часа започва мачът срещу Черно море

Дарителска кутия в подкрепа на Емо Ангелов ще бъде поставена в зала „Добротица“ за днешния мач.  Дарителската кутия ще бъде разположена на касата на залата.


22-годишният Емо е в инвалидна количка от 3 години и половина, следствие на тежка катастрофа, която води до парализа. Клиника в Тайланд предлага ново лечение, което представлява поставяне на импланти в гръбначния стълб, които пускат импулси по него и движат крайниците. Това е шансът на Емо отново да ходи и да движи пръстите на ръцете си. Необходими са общо 252 500 долара за поставяне на два импланта и стволови клетки, както и за 6-месечно последващо възстановяване и рехабилитация в същата клиника. 


Преди всичко това да се случи, Емо е бил в разцвета на силите си, занимавал се е успешно с футбол и друга негова страст - билярдът. Емо е първият добричлия, който печели медал от от републиканско първенство и представя България на европейско първенство. 


Дарителска сметка в Общинска Банка клон град Добрич


IBAN: BG15SOMB91301068377002


BIC: SOMBBGSF


Титуляр: Емо Николаев Ангелов


Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO


PayPal: emo.angelov1919@abv.bg


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+