Димитрина Германова получи наградата си от Фондация „Димитър Бербатов“

Младата добричка поп изпълнителка Димитрина Германова от Студио за вокално обучение „ЗОНЕЛИ“ (ZONELI Vocal Training Studio) се завърна от София след участие в церемонията по връчване на ХIV-те Годишни „Награди за успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“.

Димитрина Германова получи наградата си от Фондация „Димитър Бербатов“

Събитието, в което биват отличени надарените деца в областта на Изкуството, Науката и Спорта, се състоя на 8 октомври - събота. Димитрина Германова е един от тримата финалисти във възрастовата категория 8 - 12 клас на сфера „Изкуство“. Тя стана подгласничка на носителката на голямата награда Елизабет Захариева от Плевен, която видяхме в тазгодишния сезон на „Гласът на България“. Младата добричлийка Диди Германова получи своя приз лично от Димитър Бербатов. Водещ на събитието беше певецът и телевизионен водещ Деян Славчев, по-известен като Део. Церемонията по награждаването на надарените деца на България даде старт на Първия благотворителен турнир по минифутбол "AllStars за Купата на бизнеса", организиран от Фондация „Бербатов“.




 

Проведена беше и томбола, в която хората с печеливши билети получиха тениски и топки с подписи на известни футболисти и биографичната книга на Бербатов. Напомняме, че Димитрина Германова от много години е неизменна част от Клуба „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“. През 2023-та тя ще бъде абитуриентка и ще има право само още веднъж да кандидатства за място в клуба с постиженията си през 2022 година!