Добрич гласува за по-сигурно бъдеще на България

Попитахме хора, които бяха дали своя глас. Сред анкетираните имаше добричлии от различни възрасти. Голяма част от тях не смятат, че ще има редовно правителство.

Добрич гласува за по-сигурно бъдеще на България

Жители на Добрич споделят пред Добрич Онлайн техните причини да гласуват днес:



"Трябва да гласувам, защото това е едиственият начин да се прекратят порочните практики, като например купуването на гласове. Вотът на младите трябва да бъде чут! Само по този начин мога аз лично да се намеся в това как виждам България, представена в Европа и света"

"Гласувах за една по-силна България, в която всеки гражданин има правото да живее свободно. Гласувах за бъдещето на децата ни в България и спокойни старини за моите родители"

"Гласувах, защото България има нужда от промяна! Писна ми да ме управляват сини и червени комунета! Трябва да се гласува, защото освен наше право, това и е наше задължение. Сега е моментът да кажем "Не" на политическата клика и олигархия"

"Днес гласувам за това България най - накрая да поеме по своя собствен път, без да е зависима отвън. Гласувам за България на българите и с надеждата, че порочният кръг от предсрочни парламентарни избори ще спре. Искам нашата родина да може да бъде държава с достойнство в Европа. България която да е свободна, независима и просперираща държава"

"Искам да гласувам за мирно и сигурно бъдеще за нас и децата ни. За управляващи с ясна и съвременна позиция, с мисъл за България и българите. С визия за образованието и социалната политика. Без кражби и корупция. Действаща съдебна система"

"Гласувам, защото смятам, че това е моята отговорност и задължение като гражданин на тази държава. Моят избор има сила, така както изборът на всеки един от нас. Мисля, че това е начинът да изразиш своята позиция, да поемеш част от отговорността за бъдещето си и бъдещето на децата си. Ще гласувам, защото смятам, че ние хората трябва да решим, а не отново да чакаме някой да реши вместо нас. Всеки от нас има позиция и мнение, и днес е денят, в който може и трябва да ги заяви. Високата активност не трябва да е в социалните мрежи, а в дни като днешния. Не отнема много време, да бъдем отговорни"

"Гласувах за да имаме по-добър живот - пенсиите да стигат, да можем да си посрещаме нуждите, защото тази инфлация ни убива. Важно е да се гласува, за да имаме добро правителство. Ние се изморихме от тези избори"

"Аз гласувах за по-сигурно бъдеще на България – за една предвидимост. Важно е да се гласува, защото това е конституционно право, което е извоювано и да се откажеш от гражданските си права - въобще не го приемам"