Галин Ненов, ПП „МИР“: Влизам в политиката, защото имам знания и опит

Галин Ненов, водач на листата на ПП „МИР“ Добрич, е на 32 години, бакалавър „Бизнес направление и хотелски мениджмънт “ във ВУМ Варна, работи като мениджър на ресторанти и се занимава с връзки с обществеността.

Галин Ненов, ПП „МИР“: Влизам в политиката, защото имам знания и опит

На среща със симпатизанти на ПП „МИР“ Галин Ненов изрази увереността си, че всички ние като общество вече сме готови за промяната, чрез която да променим стандарта си и да имаме възможност за развитие. Времето да направим крачка към връщането на Добрич на картата на България като съвременен и проспериращ град е дошло. „Имаме силата да се справим, стига да сме единни“, заяви Галин Ненов. 



Гост на събитието беше водачът на листата на ПП „МИР“ за областите Варна и Велико Търново Петър Костадинов. По думите му изключително важно е от време на време да прочитаме по нещо от тефтера на Васил Левски и да вървим напред. „Ако си позволим някой да ни подпали чергата, защото някой е от Северозападна България, а друг е от Североизточна, работата не е добре“, посочи Петър Костадинов.

„Нека позволим на хора като Галин Ненов да променят България в следващите 15-тина години, защото със структура на икономика от 70% в услугите и то с много висока себестойност, със 7% индустриално селско стопанство и с 23% индустрия, която обаче в голямата си част е затворена в Българския енергиен холдинг, ние не можем да очакваме, че лесно ще мотивираме младите хора, когато се образоват, да остават тук“, призова Петър Костадинов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!