БСП – Добрич откри предизборната си кампания с поднасяне на цветя на паметника на загиналите във Втората световна война добруджанци

На паметната в българската история дата – 9 септември, Българската социалистическа партия в Добрич откри своята предизборна кампания. Членовете на левицата поднесоха цвете на паметника на загиналите във Втората световна война добруджанци.

БСП – Добрич откри предизборната си кампания с поднасяне на цветя на паметника на загиналите във Втората световна война добруджанци




„9 септември е преломна дата в нашата история, преминаваме от една форма на управление в друга. Преминаваме от монархия към народна република, сменяме монархо-фашистката диктатура с народна власт. От 1944 до 1989 година държавата се развива във всички области, вече от времето можем да дадем оценка на този период, вече 30години отминаха и можем да направим анализ на случващото се в държавата ни преди 44-а и след това. Така наречената демокрация – видяхме нейните предимства и недостатъци и какво ни даде и отне. Въпеки това 9 септември е светла дата в българската история. Честит празник!” – каза в тържественото си слово председателят на общинската структура в Добрич Боян Саркизов. Той поздрави и пожела успех на водача на листата на Коалиция БСП за България в 8МИР – Мая Димитрова, не само за началото на кампанията, но и за нейния личен празник. Днес тя празнува своя рожден ден. 


Мая Димитрова сподели пред присъстващите членове и симпатизанти на партията, че за нея е голямо удоволствие, че на днешния 9 септември, са заедно, за да открият кампанията и да отдадат почит на падналите за свободата. „9 септември за някои е спорна дата, но това е дата, която трябва да помним. Всеки човек, който отрича и не помни историята си, няма бъдеще. Няма го утрешния ден. За нас 9 септември е празник и всяка година на днешната дата го почитаме” – каза още тя. 

Димитрова представи и свършеното от социалистите през последните 7 месеца в досегашното управление.  „БСП е социална партия и тя остана социален стълб в това управление. Смея да твърдя, че без БСП в правителството, нямаше да се случат нещата, които се случиха. Нямаше да се увеличат пенсиите, майките нямаше да получат обезщетение за втората година от майчинството в размер на минималната работна заплата. През този перод всички детски градини и ясли в страната станаха безплатни. Това беше предизборната кампания на БСП и ние изпълнихме по-голямата част от нея. Това не са постижения на която и да е друга партия в коалицията. Това, което обещахме, в по-голямата си част изпълнихме. БСП наложи мораториум на цените на електричеството за битовите потребители, увеличихме данъчните облекчения за семействата с 1 дете. Това, което казваме и ще продължим да говорим в тази кампания няма да бъдат напразни обещания.Бъдете сигурни, че това е реално и изпълнимо. Ние никога не сме ви подвеждали и разчитаме на вашата подкрепа на 2 октомври. Гласувайте за БСП с номер 28 в интегралната бюлетина” – призова още тя. 

 


Мая Димитрова представи и останалите кандидати за народни представители в листата. 

„Листата е от млади, отговорни, амбициозни хора, които са професионалисти в своята област. В листата ни има хора от почти всички общини на територията на област Добрич” – каза тя. 

Ето  и останалите  кандидати за депутати в листата на БСП от 8 МИР – Добрич. 

Георги Николаев от Генерал Тошево, семеен е с две деца, висшист по политология, общински съветник, занимава се с частен бизнес.

Маринела Балчева е с висше образование, работи в сферата на селското стопанство.

Красимир Мецов – висше икономическо образование – предприемач.

Галин Господинов – висше юридическо образование, бил е областен управител на Добрич 

Пламен Желязков  от Тервел, бил е зам.-кмет и народен представител

Илия Илиев – земеделски производител

Галин Иванов –икономическо образование, общински съветник

Деян Николов – икономическо образование,  занимава се със собствен бизнес

Тодорина Тодорова – лесовъд, работи в сферата на туризма

Деян Димитров – Шабла, многократен шампион по шахмат

Мария Кирякова е от Каварна, завършила е фармацевтика, в момента работи в сферата на здравеопазването.

 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!