Споделено работно място на плажа събира служители от цял свят в Албена

Новата услуга е разработена съвместно с Трифон Михайлов, доказан специалист в управлението на бизнес пространства, и създател на най-голямата верига от споделени офиси в България.

Споделено работно място на плажа събира служители от цял свят в Албена

„Албена Бизнес“ е както за хората, които желаят да разнообразят служебния си живот със смяна на обстановката, така и за техните семейства, които междувременно могат да се възползват от богатата ни културна, спортна и анимационна програма. Освен локацията на първа линия, предлагаме също така помещения на закрито в един от 5-звездните ни хотели, включително с 24-часово обслужване и използване на конферентна зала“, споделя Велина Гюмова, старши мениджър „Продажби“ в „Албена“ АД. „Друго наше уникално конкурентно предимство е зала „Перуника“, в която 700 души могат едновременно да практикуват своята професия дистанционно“, допълва тя.


Услугата е подходяща и за компании, които желаят да организират по-различно лятно преживяване за своите служители, съчетавайки полезното с приятното. Пакетът включва възможност за използване на бюро на някоя от определените локации, високоскоростен интернет, многофункционално печатащо устройство, неограничено количество кафе и производни ободряващи напитки, конферентна зала, мултимедия, бяла дъска, зала за видео игри, зала за почивка и фокусиране. Цената за сезон 2022 възлиза на 15 евро на ден за човек, а през 2023 г. – 35 евро на ден. Ползващите услугата компании получават и преференциални цени за корпоративно настаняване в курорта.