"Сватба със закъснение" в Добрич на 22 август

"Сватба със закъснение" в Добрич на 22 август
Спектакълът ще бъде представен в Младежкия център от 19.30 часа

Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо  да е „там”?  Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?


Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.


Режисьор е Николай Гундеров. В ролите влизат актьорите Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова.


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+