22 години от учредяването си отпразнува днес ХобиСклуб

С много усмивки, музика, детски песни и радост в очите беше отбелязан днешния празник в организацията на хора със зрителни и други увреждания.

22 години от учредяването си отпразнува днес ХобиСклуб



„Бих искал да благодаря на кмета и кметския екип затова, че ни даде възможност да развиваме тази неправителствена дейност. Едно голямо благодаря и на учредителите, начело с Христина Димитрова  - хрумването да регистрираме тази организация е нейна заслуга” –заяви председателят на неправителствената организация Иван Тодоров.  Той си пожела на себе си и членовете здраве и да не се дават..

Членовете на организацията споделиха, че ХобиСклуб е техният живот, радост и гордост. „Мечтите нямат възраст, те изискват смелост, сила и дръзновение. Вече 22 години ние членовете на ХобиСклуб се връщаме в спомените си благодарение на много си срещи с млади хора в клуба – писатели, поети, кметове, лекари и други. Нищо друго не искаме освен тихи и спокойни дни, да се радваме на българското слънце, на българската природа и красота, а всичко това е събрано в ХобиСклуб – споделиха те. 

Поздрав към всички присъстващи отправи Духовият оркестър на Добрич, а талантливите  деца от Детска ясла  "Щастливо детство" умилиха членовете на клуба с изпълненията си.