Контрол, P.I.F., D2, Стенли, 100kila, Филип Аврамов и още много изпълнители на първото издание на Neverfest във Варна

Neverfest е амбициозен проект, който ще направи 29-ти, 30-ти и 31-ви Юли истински празник за жителите и гостите на Варна.

Контрол, P.I.F., D2, Стенли, 100kila, Филип Аврамов и още много изпълнители на първото издание на Neverfest във Варна

Две сцени и четири фестивални зони в парк Аспарухово ще допринесат за неповторимото изживяване и превръщането на уикенда в незабравим семеен спомен! Музика, стенд-ъп комеди, меджик шоу, грийн-зона, спортна част, вълнуващи атракции за малки и големи, арт-зона, голям избор от подбрани храни и напитки, шеф-демонстрации и състезания! 



На музикалната сцена ще се качат разнообразни изпълнители от българската сцена, като Контрол, P.I.F. с гост-вокали Влади Михайлов и Ерсин от група Jeremy?, D2, Стенли, Керана и Космонавтите, 100kila заедно с Маги Джанаварова и много други.

На втората сцена ще бъдат представени демонстрации на различни стилове танци, стендъп комеди, меджик-шоу, а в късния следобед двата дни на сцената ще излязат Тутурутка и Филип Аврамов, заедно с Калин Вельов и музиканти, които ще представят музикалния спектакъл „Бай Рок“

На 30ти и 31ви малките ни посетители ще могат се впуснат в игри и забавления на футболен дартс, замъци, надуваемо родео, викинг игри, а също така ще се проведат и състезания по ка сумо, скачане с чували и други. 

Арт и крафт зоната ще предложи демонстрации по различни изкуства в областта на рисуването, калиграфията и много други. Ще има изградени работилници, в които всеки посетител ще може да се включи! 

Стрийт-арт зоната ще представи демонстрации по графити, като всеки ще може да се включи, а също така ще има и безплатни уроци по блейдове и скейт на специално изградена рампа. 

29-30-31 Юли, парк Аспарухово, Варна

Билети можете да закупите на на www.neverfest.com, както и в магазини „На тъмно“ 

Повече информация можете да намерите на www.neverfest.com