Младият художник Недислав Недков от Добрич с нов проект в чест на учителите

Неди страда от аутизъм, но с насоките на своята майка – Камелия, те откриват таланта на детето за рисуване

Младият художник Недислав Недков от Добрич с нов проект в чест на учителите

Последният проект на Неди и Камелия е книжка с пожелания за учители. Тя споделя, че има много приятели учители и изпитва голямо уважение към тази професия. Самите пожелания са дело на Камелия - нейни идеи, също и заимствани такива, а картината е на Неди. Те също планират издаването на още книжки за най-различни поводи.



"Последният проект, който правим е много впечатляващ за нас. От последните два дни, в които го предлагаме е наистина фурор. Ние първо започнахме с картини, знаят повечето наши ценители в цяла България, а вече и извън България. Картините после ги направихме на календари, с които също имахме голям успех. Календарите дойде идея да ги направим на картички, а от тях ключодържатели, магнитчета и други красоти." - казва Камелия Тодорова

Майката на Неди споделя, че е щастлива, че са намерили начин да радват хората и да подпомагат бюджета си. Камелия и Неди неуморно се трудят в името на неговото развитие. Те продължават терапия в гр. Варна и прогресът е много голям, според Камелия. Тя споделя, че детето има напредък в говора и чете перфектно, както и е самостоятелен в домакинството. Това стимулира още повече Камелия да работи със своето дете, както и други, нуждаещи се от помощ. 

Неди все още се подлага на терапия, а именно транскраниална електростимулация, която помага на мозъка да направи своите нужни връзки. Също и работят с краниосакрална терапия - енергиен масаж, който спомага неговото поведение и хранителни навици. 

 

Пожелаваме късмет на Неди в неговите начинания.

Посетете Facebook страницата на Неди - НЕДИ"АРТ"