Броени дни до старта на поредната кампания на Сдружение "Заедно правим добрини"

Отново ще се събират пластмасови капачки, жълти стотинки, а сега и кенчета в кампанията "Капачки за благотворителност МБАЛ-Добрич"

Броени дни до старта на поредната кампания на Сдружение "Заедно правим добрини"

Продължава активно кампанията на Сдружение „Заедно правим добрини“. Само след няколко дни ще се проведе поредната благотворителна акция за събиране на пластмасови капачки и жълти стотинки, която за втори път ще организира Сдружение „Заедно правим добрини” в Добрич.


Събитието ще се състои на 28 май, от 10 до 15 часа на пл. „Свобода”.

Трите млади дами от Сдружението информираха от страницата на събитието в социалните мрежи, че към кампанията включват и събирането на алуминиеви кенчета. "Надяваме се, че с тази наша стъпка ще успеем да съберем огромната сума, която ни е необходима за закупуване на операционната маса, а най-важното е, че това е една малка крачка към това градът ни да стане малко по-чист", споделят те.

Остават 25 000 лв до осъществяване на голямата цел - да бъде закупена нова хирургична маса за родилното отделение на МБАЛ-Добрич.

Продължава и набирането на доброволци за деня на събитието, както и за деня след, за да се сортират предадените материали - кенчета и капачки и да се изброят стотинките.

Дарения се приемат не само по време на събитията, а всеки ден. 

С трите момичета от „Заедно правим добрини“ можете да се свържете чрез фейсбук страницата на Сдружението, а дарителската им сметка е:

IBAN: BG98 UBBS 8002 1081 3659 40

BIC: UBBSBGSF

Сдружение „Заедно правим добрини“