Веси и Гани за любовта и играта "Един за друг"

Едно прекрасно семейство от Добрич се впусна смело в реалити формата по Нова тв "Един за друг". Те се изправиха пред много предизвикателства, изпробваха своите психически и физически качества и показаха любовта и доверието един към друг.

Веси и Гани за любовта и играта "Един за друг"

Идеята да се запишат е била на Веси, но тя признава, че без подкрепата на съпруга си никога не би била толкова смела да вземе такова решение. Те не са имали за цел да затвърждават връзката си или да си доказват нещо, а са искали да изживеят една нова емоция.



Основните им притеснения са били свързани с игрите и от неизвестността, но фактът, че се познават добре и са минали през много и различни препядствия в съвместния живот, много им е помогнал.

В началото изобщо не са очаквали, че могат да стигнат толкова близо до финала, защото не са се чувствали досатъчно подготвени, най-вече физически.


За разлика от много други хора, за тях камерите не са били притеснени, не са ги стресирали и те са успели да си бъдат истински и естествени, каквито са си и в живота.


Някои от игрите, обаче, наистина са ги стресирали. Адреналинът е бил на много високо ниво, непрекъснато нещо се е случвало. Не са липсвали и перипетии. Гани споделя, че почти в началото на предаването, е паднал от едната сцена и почти през цялото време е бил с болки и контузии.

Въпреки това те са преодоляли несполуките и с много вълнение са се раздали във всяка една от игрите. За Веси е било незабравимо и доста страшно как е стояла на една стълба на открито, със завързани очи,  на 50 м.  височина. Ганчо е доволен от себе си, защото е успял да запомни и разпознае облеклото и всички аксесори на любимата си жена  в играта "Бедняка-милионер".

За останалите двойки споделят, че са били в добри взаимоотношения. Допаднали са си, въпреки че всеки е бил там с различни цели и очаквания, и много са се забалявали.

През цялото време не им е липсвало нищо, освен децата. За тези три месеца това е било най-голямото им изпитание - да бъдат далеч от своите момичета. След заврщането им у дома и след голяма радост да са отново всички заедно, те често са ги питали пак ли за минават за София, дори ако излизането е било само до магазина.

За основа на връзката си те определят доверито  помежду си. Смятат, че то им помага и в живота, и в играта. Изводът, който са си направили и двамата е, че каквото и да се случи, и още през сто такива предавания да минат, те винаги ще си останат Един за друг.