Уникален Уиски и джин фест ще се проведе в Добрич

Уникален Уиски и джин фест ще се проведе в Добрич
В два поредни дни и вечери ще се разхлаждаме с множество тематични напитки в различни стилове и от различни държави, комбинирани с ароматни подправки, свежи цитруси и плодове.


На 13 май /петък/ от 17ч. е началото на първия за Добрич "Уиски и джин фест".Мястото-Градски парк "Свети Георги"


Гости на събитието ще са Гергана Ангелова и Гаро Узунян с техния невероятен уиски вагон. Те ще представят различни марки уиски и джин, както и коктейли, приготвени с тях. Ще има открит бар, на който в приятелска атмосфера ще можете да се насладите на комбинирането на джин с тоник и разнообразни добавки, на крафт коктейли и разбира се на много добро настроение.Събитието продължава и на 14 май /събота/, като от 20.00ч. можете да се посмеете с комедийното шоу "Тутурутка - смях до дупка". За всички ентусиасти ще има и щанд, на който може да откриете редки и не толкова редки уискита и джинове предоставени любезно от магазини "Джъмбо".


Кои са Гери и Гаро : Гергана Ангелова и Гаро Узунян са първите български уиски любители, дипломирани в Edinburgh WhiskyAcademy, Scotland, основатели на BulgarianWhiskyAcademy, автори на книгата „Уиски Хроники“, организатори на мастъркласове, тейстинги и събития.


След разговорите с тях, отпиването на всяка глътка уиски ще бъде съвсем ново и различно преживяване.


Вход: свободен!Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+