Клуб „I RUN“ организира спортно бягане сред красивите местности на общините Каварна и Шабла

Всички, които обичат да бягат, които смятат, че бягането им носи здраве и удовлетворение, могат да се включат в организираното на 15 май от клуб „I
RUN“ спортно бягане.

Клуб „I RUN“ организира спортно бягане сред красивите местности на общините Каварна и Шабла

Началният час е 9.00. А трасетата са две – за напреднали и за по- напреднали, тъй като дължините им са съответно от 13 и 28 километра. Спортното бягане ще стартира от фара на Шабла, дългото трасе ще премине през живописния скален бряг на Тюленово, ще достигне Камен бряг и ще обърне в местността Яйлата, след което ще финишира на отправната точка.



13-километровото трасе стартира е с маршрут Фара в Шабла - село Тюленово и обратно.

За участие могат да се запишат всички желаещи, без ограничения на пол и възраст.

iRun.bg е платформа за спортни мероприятия от нов тип. Цел и амбиция на създателите й е да популяризират бягането, както и други спортове и да привличат нови съмишленици, хора, които искат да спортуват и да живеят по-здравословно.

Платформата организира бягания по различни трасета и дистанции и помагаме на партньори и спортни клубове да популяризират дейността си...

Всички бягания се организират на свободен принцип, всеки желаещ може да участва и е добре дошъл! Бяганията НЕ СА само за професионалисти или сериозни бегачи – всеки желаещ може да участва, според собствените си сили и възможности.