Събират се вече и кенчета в кампанията "Капачки за благотворителност МБАЛ-Добрич"

Продължава активно кампанията на Сдружение „Заедно правим добрини“, резултатите до момента са обнадеждаващи

Събират се вече и кенчета в кампанията "Капачки за благотворителност МБАЛ-Добрич"

В края на май месец ще се проведе поредната благотворителна акция за събиране на пластмасови капачки и жълти стотинки, която организира Сдружение „Заедно правим добрини” в Добрич. Събитието ще се състои на 28 май, от 10 до 15 часа на пл. „Свобода”.



Трите млади дами от Сдружението информираха от страницата на събитието в социалните мрежи, че към кампанията включват и събирането на алуминиеви кенчета. "Надяваме се, че с тази наша стъпка ще успеем да съберем огромната сума, която ни е необходима за закупуване на операционната маса, а най-важното е, че това е една малка крачка към това градът ни да стане малко по-чист", споделят те.

Остават 25 000 лв до осъществяване на голямата цел - да бъде закупено ново хирургично легло за родилното отделение на МБАЛ-Добрич.

Продължава и набирането на доброволци за деня на събтието,както и за деня след, за да се сортират предадените материали - кенчета и капачки и да се изброят стотинките.

Дарения се приемат не само по време на събитията, а всеки ден. 

С трите момичета от „Заедно правим добрини“ можете да се свържете чрез фейсбук страницата на Сдружението, а дарителската им сметка е:

IBAN: BG98 UBBS 8002 1081 3659 40

BIC: UBBSBGSF

Сдружение „Заедно правим добрини“