Община Добрич започва планово изкърпване на уличната настилка

През утрешния ден – 27 април до завършване на ремонтните дейности, ще бъдат затворени за движение и паркиране улиците „Охрид“ и „Цанко Церковски"

Община Добрич започва планово изкърпване на уличната настилка

Община Добрич информира гражданите, че започва да извършва дейности по планово изкърпване на уличната настилка в следните участъци: улица „Димитър Петков“/пред Стоматологична поликлиника/, улица „Охрид“/от бивши Таралежи до ДСК/, улица „Цанко Церковски“/зад ДКЦ I/, улица „Д-р Иван Пенаков“/зад ДКЦ I в посока Окръжен съд/.



През утрешния ден – 27 април до завършване на ремонтните дейности, ще бъдат затворени за движение и паркиране улиците „Охрид“ и „Цанко Церковски“. Община Добрич се ангажира всеки ден да публикува информация за ремонтните дейности по другите участъци, за да бъдат своевременно информирани гражданите.

В затворените участъци служителите на Синя зона ще насочват гражданите къде могат да паркират и да използват услугата за платено паркиране.    

Община Добрич апелира да не се паркира на посочените улици, за да не се възпрепятстват ремонтните дейности. Призоваваме водачите на МПС да бъдат внимателни и да спазват временната пътна сигнализация.