Фотоуикенд „Пролетни цветя на Цветница” ще се проведе край Каварна

Събитието ще е в рамките на 2 дни - от 15 до 17 април

Фотоуикенд „Пролетни цветя на Цветница” ще се проведе край Каварна

Красивите степни цветя, ирисите, теснолистните божури и горицветите събират любителите на природата и фотографията по време най-красивия период от годината по Северното Черноморие на фототрип „Пролетни цветя на Цветница”. 



Фотографите ще имат възможността да запечатат красотата на природата по познатото плато към нос Калиакра, над плажовете Зеленка и Болата, по-малко познатите нос Чиракман и село Божурец и най-малко популярната местност „Чалъ Борун”, която се намира между Тауклиман и Яйлата.

Програмата за тези дни е отворена и ще се действа според прогнозата за времето и желанието на участниците.

Организаторите предлагат и настаняване в Къща за гости Левана, с. Българево, която е стратегически разположена между различните локации. Най-близките места за снимане са на пешеходно разстояние, а до другите ще се достига с коли.

През цялото време с групата ще има местен гид, който може да покаже и по-неутъпканите и по-малко познати пътеки, водещи към най-красивите места. Цената за събитието е 125 лв. на човек за две нощувки със закуска или 95 лв. на човек с една нощувка със закуска. В тези цени са включени празнична вечеря, приготвена от любезния домакин Краси, местен гид, който ще е с групата през цялото време, както и входа за археологически резерват Калиакра.

За допълнителна информация и записване можете да се обадите на телефон 0888 148 791 - Галин Георгиев.