Продължава работата по проекта "Заедно можем да продължим" в Генерал Тошево

Предвижда се специалистите от мобилния екип да предоставят индивидуални и групови беседи и в по-големите населени места в общината, с оглед пълен обхват на уязвимите групи и превенция на социалното изключване.

Продължава работата по проекта "Заедно можем да продължим" в Генерал Тошево

Считано от 01.04.2022 г. предоставянето на интегрираните услуги  за ранно детско развитие на деца от 0 до 7 години,  психологическа подкрепа и консултация на бъдещи и настоящи родители и формиране и развитие на родителски умения по проект № BG05M9OP001-2.004-0012-C01 „Заедно можем да продължим”,  ще се провеждат в консултативните центрове, находящи се в детска градина с. Василево и детска градина „Пролет“ гр. Генерал Тошево.



Към настоящия момент екипът от специалисти ( педиатър,  медицинска сестра, психолог, юрист, гинеколог, социален работник и медиатори) продължава да осъществява своите дейности по предварително изготвен график индивидуално, дистанционно чрез онлайн платформи, телефонни връзки, социални мрежи и посещения на терен.

От 01.02.2022 г. с ново работно време в консултативният център, ситуиран в детска градина „Пролет“ гр. Генерал Тошево, е социалният работник. Същият е на разположение от 8:00 часа до 17:00 часа за консултации с потребителите на проекта,съобщават от общинската администрация.