"Антифриз" е следващата група в списъка на September sun 2022

Ще ги видим на сцената във втората фестивална вечер

"Антифриз" е следващата група в списъка на September sun 2022

Още едно крайче на завесата на петото издание на добричкия метал рок фест September sun повдигнаха организаторите му днес. 



Вече е ясно, че група „Антифриз“ са потвърдили участието си за 3.09.2022 на сцената до скейт площадката в Градския парк.

Началото на групата е поставено през 2011г. През 2013-та се появява на бял свят първата им песен "На село". Стилът е микс от пънк, ска, метъл, фолк и други елементи. Концертните им изяви включват много клубни и фестивални участия. Дебютният им албум излиза в края на 2017-та и е озаглавен "Коалиция за умствено размразяване". Две години по-късно печелят "Награда на публиката" с участието си в "BG Music Festival". В началото на 2022г. представят новия си музикален клип "Две Напред, Две Назад".

Кои са останалите имена и групи в поредното издание на септемврийския слънчев фест засега остава в тайна... Ще прдължаваме да следваме страницата на феста в социалните медии и да попълваме списъка, в който се знаят двата хедлайнера и вече 4 от останалите групи в двете фестивали вечери:

02.09.

1. ODD CREW

2. THIS BURNIG DAY

3. ПЕТА ИНВАЛИДНА БРИГАДА

4. ?

5. ?

03.09.

1. SVETLIO & THE LEGENDS 

2. АНТИФРИЗ

3. ?

4. ?

5. ?