"Антифриз" е следващата група в списъка на September sun 2022

"Антифриз" е следващата група в списъка на September sun 2022
Ще ги видим на сцената във втората фестивална вечер

Още едно крайче на завесата на петото издание на добричкия метал рок фест September sun повдигнаха организаторите му днес. 


Вече е ясно, че група „Антифриз“ са потвърдили участието си за 3.09.2022 на сцената до скейт площадката в Градския парк.


Началото на групата е поставено през 2011г. През 2013-та се появява на бял свят първата им песен "На село". Стилът е микс от пънк, ска, метъл, фолк и други елементи. Концертните им изяви включват много клубни и фестивални участия. Дебютният им албум излиза в края на 2017-та и е озаглавен "Коалиция за умствено размразяване". Две години по-късно печелят "Награда на публиката" с участието си в "BG Music Festival". В началото на 2022г. представят новия си музикален клип "Две Напред, Две Назад".


Кои са останалите имена и групи в поредното издание на септемврийския слънчев фест засега остава в тайна... Ще прдължаваме да следваме страницата на феста в социалните медии и да попълваме списъка, в който се знаят двата хедлайнера и вече 4 от останалите групи в двете фестивали вечери:


02.09.


1. ODD CREW


2. THIS BURNIG DAY


3. ПЕТА ИНВАЛИДНА БРИГАДА


4. ?


5. ?


03.09.


1. SVETLIO & THE LEGENDS 


2. АНТИФРИЗ


3. ?


4. ?


5. ?


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+