Каварненската група DO SHO ще представи новия си хит през пролетта

До лятото на 2022 година момчетата от DO SHO са си поставили за цел да представят пред света три нови парчета. Това каза в ефира на предаването „Най-после петък” по Радио 99 фронтменът на групата Георги Дачев.

Каварненската група DO SHO ще представи новия си хит през пролетта

Младият мъж определя изминалата 2021-ва като малко по-добра от предходната. „Посвирихме повече по фестивали, изобщо имахме повече участия, набрахме повече слушатели фенове. За една прохождаща банда 2021 година беше много хубава” – сподели той и допълни, че втората година на пандемия не се е отразила толкова неблагоприятно на репетициите, музикантите и участията на бандата. 


„Всички участия, които можехме да вземем си ги взехме и може би с балетна стъпка преминахме през тях без да отменим почти нито едно. Общо успяхме да реализираме 10 участия, което на първо време е страшно добра цифра. Посвирихме във Варна до морето, посвирихме на площада в Каварна и на Българево ROCKS, който тази година за четвърти път се организира в с. Българево. Повечето фестивали бяха близо до нас. Навсякъде обаче събрахме много хубави групи от фенове, с които продължаваме да поддържаме контакти” – каза още Георги Дачев. 

През 2022 година и то до лятото каварненската група DO SHO си е поставила за цел да представи пред света три нови парчета. В момента музикантите подготвят новия си летен хит, който се очаква да излезе през март. „Парчето се казва „Близо до залива”, като всеки трябва да избере неговия любим залив и да си спомни за него, когато слуша песента” – разкри Георги Дачев. 

С новото парче той иска да разкаже на хората за любимия си плаж и да зареди всички с положителни емоции. „Това, което блика от мен, искам да го предам на слушателите. Парчето носи хубавата тръпка, когато пътуваш към плажа и като го слушаме с моите приятели, на всички ни се иска да е лято и да сме на морето. Това е смисълът на едно лятно парче” – каза в заключение Георги Дачев.