Затрупан в снега мъж оцеля само на бира три дни

52-годишен мъж от Аляска е оцелял цели три дни затрупан в преспа сняг, като през цялото това време се хранел само със замръзнала бира.

Затрупан в снега мъж оцеля само на бира три дни
Клифтън Вийл, на 52 години, катастрофирал с колата си близо до родния си град в Аляска и автомобилът бил затрупан и заседнал в пряспата.

Тъй като бил облечен в обикновени спортни обувки, дънки и евтино яке, мъжът бързо осъзнал, че е в голям проблем.

„Опитах да се измъкна и осъзнах колко дълбоко съм заседнал.“, разказва Клифтън.

Мъжът използвал възглавничките от седалките, за да се топли и от време на време пускал двигателя на колата, за да тръгне парното.

Без храна в колата обаче нямал шанс да издържи много време – и тогава се сетил, че има няколко кенчета с бири със себе си.

„Отрязах горната част на кенчетата, но тъй като бирата беше замръзнала, се наложи да си режа и да я дъвча“, разказва още Клифтън.

Сериозен проблем за него се оказал фактът, че в момента на засядането семейството му било извън града и не знаело, че е в беда. В крайна сметка работодателят му надал вой, след като на следващия ден Клифтън не отишъл на работа.

След издирване на полиция, пожарникари, колеги на мъжа и доброволци той бил намерен цели 60 часа след злощастната катастрофа.