300 кг хранителни продукти получиха фондация "Милостиво сърце" и църквата "Света Троица“ от кампанията „Купи и дари“

Младите доброволци от двете организации събраха даренията в рамките на двата дни на кампанията през изминалия уикенд, разделили са ги поравно и вече са занесени на място

300 кг хранителни продукти получиха фондация "Милостиво сърце" и църквата "Света Троица“ от кампанията „Купи и дари“

Благотворителната инициатива "Купи и дари" на местните клубове Ротаракт и Интеракт събра близо 300 килограма хранителни продукти в помощ на хората в неравностойно положение в двете институции, към които бе насочена помощта, съобщи за Добрич онлайн Иван Деветаков-кофчежникът на Ротаракт-Добрич. Много сме благодарни на всички добруджанци, които се включиха, като закупиха и дариха хранителни продукти с висока трайност.



Припомняме, че даренията тази година са в помощ на фондация "Милостиво сърце" и приюта за бездомни хора към църквата "Света Троица", където продуктите за социалната трапезария прие отец Емануил Ириза.

Ротаракт - Варна също се включиха в кампанията "Споделен хляб" с над 900 килограма хранителни продукти в помощ на фондация "Милостиво сърце",която подкрепя бездомни, самотни възрастни хора, деца, лишени от родителска грижа и семейства в неравностойно положение в областния град.