Четири празнични представления преди Коледа в Кукления театър

След всяко представление специален гост ще е Дядо Коледа, който ще раздава подаръци на най-нетърпеливите деца

Четири празнични представления преди Коледа в Кукления театър

 


Първата дата, на която акьорите на Кукления театър ще представят постановката „Топла приказка от сняг“ е 19.12.,неделя , когато от 11:00 часа залата на Кукления театър ще посрещне своята вярна детска публика. Който не успее на присъства на 19, ще може да гледа постановката на 22.12. от 18:00 часа.

На 23.12. поставновката „Топла приказка от сняг“ ще е подарък за децата от Общински съвет на БСП гр.Добрич. В този ден тя ще е с начален час 11:00.

Последното представление за 2021 г. ще е на 23.12.  ,когатоот 18:00 часа в залата на Кукления театър отново ще е "Топла приказка от сняг". 

Колективът на Кукления театър се обръщат с молба към родителите да подготвят предварително подаръците и да ги оставят в деня на представлението на касата на ДКТ “Дора Габе“ гр. Добрич.

Представленията ще се играят при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

В изпълнение на Заповед № РД-01-890/03.11.2021 г. на Министъра на здравеопазването, родители и придружители над 18 г. ще влизат в залата на ДКТ"Дора Габе" гр.Добрич само след представяне на един от следните документи: сертификат за ваксиниране срещу Ковид; за преболедуване на Ковид; PCR тест, направен до 72 часа преди представлението; бърз антигенен тест, направен до 48 часа преди представлението.