Живко Стоянов продължава лечението си в България

Той изказва огромната си благодарност към всички дарители от България, Полша, Германия

Живко Стоянов продължава лечението си в България

Живко Стоянов страда от рак на белите дробове. През 2019 година той чува страшната диагноза „Карцином на белия дроб”. Преминава лечение в Добрич и Варна, но състоянието му не се подобрява. Той се нуждае лечение, за да може отново да се грижи за ромската общност и своите приятели в кв. „Изгрев”. Средствата за пътуване и преглед в турската болница, които бяха в размер на 10 000 евро, бяха събрани  и той и сестра му отпътуваха към за Турция, като там той е бил прегледан и му е било назначено лечение. 


След 4 курса химиотерапия в Турция неговото състояние се е подобрило леко, но в последствие са открити още туморни образования - в мозъка и белия дроб. Живко Стоянов вече си е у дома в Добрич и възнамерява да продължи лечението си в България. Вече се е свързал със своя личен лекар, като предстои той да го насочи към онколог. 

Живко Стоянов изказва огромната си благодарност към всички, станали съпричасни с неговата борба и всички дарители, подпомогнали лечението му. 

Екипът на Добрич онлайн пожелава на Живко Стоянов много сили в борбата с коварната болест, да не се предава и да не губи желание за живот. 

Всеки, който желае, може да помогне на Живко Стоянов на следната банкова сметка: 

Живко Живков Стоянов

/ Zhivko Zhivkov Stoyanov /

BG90STSA93000010709695

BIK: STSABGSF

ДСК-АД

Клон Добрич