Живко Стоянов продължава лечението си в България

Живко Стоянов продължава лечението си в България
Той изказва огромната си благодарност към всички дарители от България, Полша, Германия

Живко Стоянов страда от рак на белите дробове. През 2019 година той чува страшната диагноза „Карцином на белия дроб”. Преминава лечение в Добрич и Варна, но състоянието му не се подобрява. Той се нуждае лечение, за да може отново да се грижи за ромската общност и своите приятели в кв. „Изгрев”. Средствата за пътуване и преглед в турската болница, които бяха в размер на 10 000 евро, бяха събрани  и той и сестра му отпътуваха към за Турция, като там той е бил прегледан и му е било назначено лечение. 


След 4 курса химиотерапия в Турция неговото състояние се е подобрило леко, но в последствие са открити още туморни образования - в мозъка и белия дроб. Живко Стоянов вече си е у дома в Добрич и възнамерява да продължи лечението си в България. Вече се е свързал със своя личен лекар, като предстои той да го насочи към онколог. 


Живко Стоянов изказва огромната си благодарност към всички, станали съпричасни с неговата борба и всички дарители, подпомогнали лечението му. 


Екипът на Добрич онлайн пожелава на Живко Стоянов много сили в борбата с коварната болест, да не се предава и да не губи желание за живот. 


Всеки, който желае, може да помогне на Живко Стоянов на следната банкова сметка: 


Живко Живков Стоянов


/ Zhivko Zhivkov Stoyanov /


BG90STSA93000010709695


BIK: STSABGSF


ДСК-АД


Клон Добрич


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+