Особености и преимущества на модните боти за есента, зимата и пролетта на 2021-2022

Всеки сезон модните дизайнери на стилни обувки предлагат на нашето внимание все повече нови и актуални модели. Време е да разберем какво ще бъде модно при обувките за есента и зимата на 2021-2022, както и за идващия след тях пролетен сезон.

Особености и преимущества на модните боти за есента, зимата и пролетта на 2021-2022

Лятото скоро свърши. И летните обувки, които са ни радвали със своите ярки цветове ще искаме да заменим с някакви не по-малко модни и ярки обувки. Подсъзнателно ни се иска да продължим топлия сезон. И през тази година модните дизайнери на обувки ще зарадват своите почитателки с необичайните цветови решения и много актуални съчетания на материи и стилове.



За стил кежуал се препоръчват ниски боти с широк нисък ток. Трябва да се отбележи богатият асортимент от всевъзможни оттенъци и модели. От ярки и пъстри модели, до изделия, изпълнени в спокойни, нежни тонове. Като правило, ботите за есента и пролетта са къси и със средна дължина. Могат да бъдат украсени с ремъци шнурове, капси и други елементи за декор. Подобни варианти изглеждат много стилно. Прозрачните боти ще бъдат разумен и практичен вариант за есента и пролетта. Имат издигната платформа, пазят от дъжда, а вие ще изглеждате стилно и оригинално, дори в лошото време.

През предстоящите сезони трябва да се обърне внимание на дължината на ботите. Моделите с по-къса горна част ще бъдат особено актуални. Като оптимална се счита средната дължина. Могат да са с платформа или с ниска подметка. Ботите с цип отпред напомнят стил ретро и изглеждат много оригинално.

Една от тенденциите на предстоящия сезон са острите носове при обувките. Те ще бъдат оригинална алтернатива на популярните оксфорди или боти с шнурове. За младите дами са модните предложения леко в рокерски стил. Те чудесно ще се съчетават с модните продрани дънки и клинове, пуловери и кожени якета. Като правило са украсени с ремъци, камъни, катарами и други.

Освен това, дизайнерите предлагат чудесни елегантни модели на женски боти с висок тънък или цял ток. Последните, които са по-практични, могат да бъдат използвани за създаването на всевъзможни стилни и модни образи.

По отношение на разцветките може да се отбележи класическият синкаво-черен нюанс и всякакви вариации на кафявото. Допускат се шоколадови тонове, цвят на кафе, бежово и даже оранжево. Що се отнася до моделите в оранжево, там се изисква истинско умение да се носят с правилно подбрани и съчетани дрехи от гардероба. Например , могат да се комбинират с тъмно зелено или сиво палто и чанта в тон. Връща се и модата на наситените цветове като виолетово, синьо, тъмно зелено.

Едни от явните фаворити на предстоящите сезони са велурените боти и ботуши – удобни и невероятно красиви модели.Що се отнася до кожените боти, се препоръчва да се избират ярки и наситени, а не спокойни класически тонове. През зимата, когато времето е доста студено, може да сгреете краката си с боти с подплата и декор от овча кожа или друга козина.

Да се изберат боти или всякакви други обувки съвсем не е толкова лесно. Всеки изхожда от личните си вкусове и предпочитания. Да се избере от многобройните модни варианти точният съвсем не е просто. Но със сигурност ще намерите своя чифт сред актуалните модни предложения за боти за есента и зимата.