Румен Радев: България има нужда от независима и силна президентска институция /ВИДЕО/

Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова бяха на посещение днес в Добрич. Те се срещнаха с жителите на града и представиха част от приоритетите си.

Румен Радев: България има нужда от независима и силна президентска институция /ВИДЕО/

Над 300 добричлии се събраха в центъра на Добрич, за да се срещнат с  кандидатите за президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова.  Пред читалище „Йордан Йовков” те представиха своите виждания за бъдещето на държавата. Двамата увериха, че ще продължават да работят за интересите на гражданите, както са го правили през последните 5 години. 


Радев беше категоричен, че благодарение на подкрепата на избирателите са успели да превърнат президентската институция в единствения стълб на стабилност и държавност на фона на драстичния упадък на доверие в цялата политическа система. 

Във връзка с обвиненията, че е разединител на нацията, той коментира, че не желае да се обединява с тези, които са изпразнили чекмеджетата на народа, за напълнят своите. „Аз приемам обединение около ценности, справедливост, свобода, достойнство и най-вече солидарност” – сподели той. 

Според президента Радев освен икономическата и социалната криза, в която се намираме в момента, сме изправени и пред криза на духовността и вярата. По думите му единственият изход е единността. "Когато сме единни ще можем да видим България преобразена. България, в която работещите да получават справедливо заплащане, възрастните хора да живеят спокойно и нашите деца да разгръщат талантите си” – заяви той.  

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!