Сачева: Служебният кабинет остави България без големи инфраструктурни проекти

„Пълната незаинтересованост на служебните правителства на президента Радев остави България без големи инфраструктурни проекти, а на практика и без външни инвестиции. Оттук нататък само редовно правителство и то с необходимата експертиза и управленски опит може да възстанови страната от всички кризи и нарастващ хаос“. Това каза днес областният координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева при посещението си в Шабла.

Сачева: Служебният кабинет остави България без големи инфраструктурни проекти

Тя и вторият в листата кандидат за народен представител Красимир Николов разгледаха завършените през лятото ремонти в града, сред които 9 км от уличната и 11 км от водопроводната мрежа. За тях от третото правителство на ГЕРБ бяха отпуснати над 3 млн. лв. от държавния бюджет и по Оперативната програма за развитие на селските райони.


По думите на Сачева благодарение на упорството на народните представители от ГЕРБ в предишното Народно събрание Министерството на регионалното развитие и благоустройството е включило част от пътищата в областта, като Добрич-Албена, в плановете за ремонт. „Над 35 км от пътната мрежа в региона е реновирана или предстои да се реновира до средата на 2022 г. За други близо 92 км Агенция „Пътна инфраструктура“ е възложила изработване на технически проекти за основен или превантивен ремонт“, посочи тя и добави, че в следващ мандат на ГЕРБ ще бъдат възстановени всички големи инфраструктурни проекти като АМ „Хемус“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!