Яна Новакова: Платформата Brocker.bg дава възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да договарят сделки онлайн директно един с друг

Яна Новакова, търговски представител за България на Brocker.bg, платформа, даваща възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да се срещнат онлайн и да договарят сделки директно един с друг.

Яна Новакова: Платформата Brocker.bg дава възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да договарят сделки онлайн директно един с друг

Г-жо Новакова, разкажете повече за Brocker.bg.


Brocker.bg е онлайн платформа от затворен тип, като в нея взимат участие само абонирани членове. Платформата дава възможност на зърнопроизводители, купувачи и търговци да се срещнат онлайн и да договарят сделки директно един с друг. Преговорите между продавачи и купувачи в Brocker.bg може да се случват и директно в платформата, чрез текстови съобщения, видими само за участниците в кореспонденцията. Това, което държа да подчертая е, че ние показваме актуална пазарна информация и реални цени на селскостопански продукти. По този начин контрагентите ни могат по-прецизно да планират кога и при какви условия да купуват или продават.


По какъв начин търговците и купувачите ще стигат до Brocker.bg?

Чрез публикуване на обяви. Публикуването на обява в Brocker.bg е най-прекият път да се достигне до повече контрагенти на едно място и по всяко време, а търсенето на селскостопански продукти по различни критерии става за секунди. Преди да бъде допуснат да участва в Brocker.bg, всеки продавач или купувач преминава през верификация. Имаме вътрешна рейтинг система, която гарантира по-голяма сигурност и доверие, когато се търгува. Не на последно място, предимствата на Brocker.bg са:

– затворена платформа, в която присъстват само хора от агробизнеса и така ще имат пряк контакт с всеки продавач или купувач;

– чрез Brocker.bg получавате веднага информация за движения на цените и мнения на търговците.

Има ли ограничение на стоките, които могат да се предлагат или купуват?

Може да се продават или купуват най-различни селскостопански продукти, торове и семена. Екипът ни гарантира, че в Brocker.bg цената е най-добра и е винаги в полза на продавач и купувач. Brocker.bg дава начало на организирани пазари на купувачи и продавачи на едно конкретно място.

Участниците могат бързо и лесно да проверят какво се предлага, както и какви са котировките във всеки един момент. Няма ограничение в пазарите. Може да търгувате с най-известните световни пазари и да проучвате безкрайните възможности за търговия.

Смятате ли, че Brocker.bg е нова ниша за търговски компании?

Определено да, защото търговските компании получават богат избор на зърнопроизводители. Работата на нашата платформа се подкрепя от български фермери и агробизнес организации, които знаят колко е важно това за тяхната бъдеща рентабилност.

На какво ще наблегнете в бъдеще за развитие на платформата Brocker.bg?

Ние никога не спираме да мислим за развитието на платформата и фокусът ни е да предоставяме най-добрите услуги на нашите потребители. Това е и нашият приоритет – най-доброто за нашите клиенти.