Със заявка за победа БСП откри предизборната си кампания в Добрич

С представяне на листата с кандидати за народни представители от 8-и многомандатен избирателен район, БСП за България даде начало на предизборната си кампания в област Добрич.

Със заявка за победа БСП откри предизборната си кампания в Добрич

Водач на социалистите е Мая Димитрова - юрист и председател на Общинския съвет в Добрич.  „За пореден, трети път сме изправени пред избори. Избори за народни представители и избори за президент на Република България. Това е отборът на БСП за България. Отбор, който ще влезе в битката за народни представители. Отбор, който ще докаже, че може. Отбор, който ще защити Добруджа” – заяви тя и допълни, че в листата на БСП има над 50% жени, което я прави балансирана листа, в нея има млади хора и специалисти, доказали се в професиите си. 




Мая Димитрова  представи и останалите кандидат-депутати.


Втори в листата е д-р Яна Боева. Тя е от община Генерал Тошево, председател на общинския съвет. Работи като лекар – дентална медицина.  „Ще работя за повишаване просперитета на община Генерал Тошево и Добруджа, ще работя да не бъдат ограничавани свободите на гражданите и бъдещето на нашите деца” – заяви тя. 


На трета позиция е Радостина Жекова. Тя е от гражданската квота. Завършила е аграрна икономика и растителна защита. Председател е на Добруджанския съюз на зърнопроизводителите.  „Професионална земеделка съм и съм влюбена в Добруджа. Това, за което ще работя, е изграждане на стратегия за селското стопанство на България. Нещо, което пропуснахме в годините назад” – сподели Жекова. 


Милен Николов е завършил зооинжинерство. Към момента е  кмет на с. Безмер.  „Ще работя за подобряване на инфраструктурата на община Тервел” – каза той.


Станислав Рачев е завършил история и география в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Той е ръководител на хидрометеорологичната обсерватория в Добрич. Учител е в прогимназия.  „Ще работя във връзка с промени в закона за висшето и професионално образование и по-голямо интегриране на научните постижения в стопанството” – категоричен беше той.


Боян Саркизов е магистър по психология и философия. Учител е и общински съветник в община Добрич. „Работя в сферата на образованието и съм член на комисията по култура в община Добрич. Ще работя за увеличаване на средствата за образование в национален мащаб с минимум 5% от БВП и за култура – минимум 1%.

Седми в листата е Деян Димитров. Той е от община Шабла, завършил е журналистика в Шуменския университет. Той е шахматен треньор и съдия. Два мандата е бил общински съветник в крайморския град. Работи като журналист на свободна практика. 


Д-р Николай Бекяров е от коалиционните партньори – АБВ. Той е лекар, специалист нервни болести. Магистър по здравен мениджмънт.  „Ще работя за разрешаване на всички проблеми в сферата на здравеопазването , които доведоха до огромен срив и криза както на национално, така и на местно ниво” – каза той. 


Тодорина Тодорова е завършила специалност техник-лесовъд. Работи в сферата на туризма. „Ще работя за развитието на туризма в регион Добрич” – заяви тя. 

Зоя Хлебарова е завършила в ПМГ „Иван Вазов” в Добрич. Има висше техническо образование. Магистър е по мениджмънт в международния бизнес. 


Инж. Иван Костов е магистър – инженер, завършил е и икономика на автомобилния транспорт. Занимава се със собствен бизнес. „Ще работя в сферата на транспорта, за нова транспортна схема и за подобряване на инфраструктурата на транспорта в област Добрич” – каза той.  


Дарина Господинова е магистър по начална педагогика  и индустриален  мениджмънт. Тя е начален учител. „Ще работя за развитието на образованието, културата, бизнеса в Добрич, региона и в национален мащаб” – каза тя и пожела на всички една позитивна кампания и успех. 


„Това е отборът на БСП за област Добрич. Отборът, който ще се грижи за интересите на област Добрич, за да се подобри инфраструктурата, да се подобри здравеопазването и икономиката. Гласувайте на 14 ноември,с  номер 33 за народни представители и с номер 6 за президент на Република България Румен Радев и Илияна Йотова” – каза в заключение Мая Димитрова.


 

 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!