Областният управител поздрави лекарите за техния професионален празник

В. Карапанчев пожелава здраве на лекарите и семействата им и да вярват в себе си така, както пациентите вярват в тях, и дарявайте усмивки и надежда.

Областният управител поздрави лекарите за техния професионален празник

Областният управител Васил Карапанчев изпрати Поздравителен адрес до Регионалната колегия на Български лекарски съюз - Добрич, по повод професионалния празник на българския лекар в Деня на св. Иван Рилски Чудотворец - 19 октомври.


В обръщението си до председателя на Колегията и лекарите от област Добрич В. Карапанчев изказва своята благодарност и уважение за всеотдайността и професионализма, с които лекарите изпълняват своя дълг.

„Поднасям искрени поздрави за професионалния Ви празник и в тази продължаваща здравна криза нека покровителят на целия български народ Ви даде сили да устоявате все по-успешно на ежедневните предизвикателства и подобно на светеца, сътворявате ежедневно чудеса. Човешкият живот и здравето са каузи, които не биха били възможни без Вашето милосърдие, отговорност и професионализъм" - се казва в Поздравителния адрес на областния управител.