6000 лв събра благотворителният спектакъл в помощ на 16-годишната Александра Кънчева от Добрич

6000 лв събра благотворителният спектакъл в помощ на 16-годишната Александра Кънчева от Добрич
Средствата сe събират за нейното лечение, тъй като състоянието й се повлиява от медикаменти, които не се покриват от Здравната каса, а са твърде скъпи за семейството

Снощи играхме пред пълна зала, в условията на здравни мерки това е 50 процента от местата, но беше толкова хубаво и мило, мина страхотно, сподели още под емоция Лана Анцаридзе – ръководителят на Музикален театър „ДЕЯ“.


Играхме за наш приятел, затова беше и толкова емоционално, а Алекс беше с нас и в гримьорните, и по време на спектакъла и не сякаш не можеше да повярва, че всички играем и правим всичко това за нея. Благодарна,развълнувана и усмихната бе, добавя Лана в интервю за Добрич онлайн.


Кутия за дарения бе поставена в билетната каса на Драматичния театър „Йордан Йовков“, а също така и пред залата преди и след спектакъла.


Така 3000лв са се събрали от билети, а останалата сума е от дарения на добричлии, пожелали да помогнат, както и от кутията, която са поставили съучениците на Алекс в Езиковата гимназия.


Репетициите на Музикалния театър „ДЕЯ“ продължават. Младежите се готвят за участие във фестивал, който ще се състои на 4 декември в София. Подготвят и премиера за пролетта.


 


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+