Изкупени са билетите за благотворителния спектакъл в помощ на 16-годишната Александра Кънчева от Добрич

Благотворителният спектакъл ще се играе довечера от 19,00ч. в ДТ "Йордан Йовков"

Изкупени са билетите за благотворителния спектакъл в помощ на 16-годишната Александра Кънчева от Добрич

Часове преди благотворителния спектакъл в помощ на 16-годишната Александра Кънчева от Добрич, билетите са разпродадени. Приятелите й от Музикалния театър „ДЕЯ“ ще играят награждавания с гран при спектакъл „Седем“ при пълна зала ( в условията на здравни мерки това  е 50 процента от залата). 



Спектакълът ще се играе днес, 15 октомври, от 19.00 в  залата на Драматичен театър „Йордан Йовков“ .

Билетите се разпродадоха много бързо, коментира Лана Анцаридзе, ръководителят на Музикалния театър „ДЕЯ“. Отдавна не сме излизали на сцена и се вълнуваме, радваме се, че тази кауза, за която организираме този спектакъл, предизвика такъв интерес. Билетите се изкупиха още в първата седмица, а ние се притеснявахме, че няма да успеем в толкова кратък срок.

Цели училища от Добрич се организират и купуват билети още в първите дни, когато бе обявено събитието. Съучениците на Алекс от Езиковата гимназия също правят кутия за дарения в училище. Жители на Добрич продължават да оставят дарения в кутията, която е поставена в билетната каса на Драматичния театър.

Приятелите на Алекс от ДМТ „ДЕЯ“ се вълнуват много. Според Лана Анцаридзе, емоцията тази вечер ще бъде съвсем друга, защото играят за свой много добър приятел и ще е малко по-сантиментално.

Кутия за дарения от дни в поставена в билетната каса на Драматичния театър „Йордан Йовков“. Всеки, който желае, ще може да остави дарение и преди и след спектакъла тази вечер.

Припомняме, че средствата се събират за нейното лечение, тъй като състоянието й се повлиява от медикаменти, които не се покриват от Здравната каса.