Албена Симеонова: Ние сме тези, които са свършили най-много за глобалните проблеми в Добруджа и България

Демократична България регистрира листата си в Добрич за предстоящия на 14 ноември вот за новия парламент.

Албена Симеонова: Ние сме тези, които са свършили най-много за глобалните проблеми в Добруджа и България

Листата остава почти непроменена, тя е с малки корекции. Водач отново е Албена Симеонова, на втора позиция е Надежда Пампорова. Новото попълнение в листата е Тодор Моралийски като представител на земеделската общност. 


„Ние не сме преставали да работим, за нас предизборната кампания е между кампаниите и по всяко време. От всяка община почти имаме свои представители. Онова, което сме започнали да работим, го правим. Имаме и нови неща. Горди сме с резултатите. Можем да кажем, че сме първи. Ние сме тези, които са свършили най-много за всяка община и за глобалните проблеми в Добрич, Добруджа и България. Работим на европейско ниво и ще продължаваме” – заяви Албена Симеонова. 

„Очакванията са да надхвърлим резултата, който постигнахме на предходните избори. Тенденцията е трайна, показахме, че можем. Имаме нормален тон и характер на  работа. Надяваме се да удвоим нашия резултат” – каза Милена Керанова. 

„Доказахме с работа, че трябва да се търсят конкретни решения и на конкретни проблеми и да не се чакат само изборите. Наистина устойчивостта на нашата листа е свързана с работата, която сме започнали и трябва да довършим. Екипът е стабилен, готови сме за борба” – заяви втората в листата Надежда Пампорова.