Деница Сачева: ГЕРБ-СДС е единствената политическа коалиция, която може да излъчи работещо управление

Областният координатор на ГЕРБ – Добрич Деница Сачева, придружавана от общинския ръководител на партията Красимир Николов и кандидати за депутати, регистрира в РИК днес листата за предстоящите парламентарни избори.

Деница Сачева: ГЕРБ-СДС е единствената политическа коалиция, която може да излъчи работещо управление

Част от листата остава същата, като новите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич за предстоящия вот на 14 ноември са учител по физическо възпитание и спорт, IT специалист, предприемач и счетоводител. Това са 28-годишният Айхан Апти от Балчик, 33-годишният представител на СДС Веселин Николов от Добрич, 42-годишният Стефан Димов от Добричка община и 34-годишният Петър Бончев от Тервел. 



Деница Сачева и Красимир Николов отново ще бъдат лидери на отбора на ГЕРБ-СДС. 

„Явяваме се на тези избори отново с ясната заявка, че политическа партия ГЕРБ в коалиция със СДС са единствената политическа коалиция, която може да излъчи действащо и работещо управление и която има готовата експертиза да направи така, че страната да излезе от множеството  кризи, в които попадна. В момента се намираме в здравна, икономическа, социална, политическа и ценова криза. Със сигурност това, което трябва да се направи веднага е да се започне с една антикризисна програма и с едно достатъчно ясно професионално управление, защото положението, в което се намираме – на разделение, омраза и нежелание политическите партии да работят заедно, е в ущърб на българското население. Ние се явяваме с ясното съзнание, че можем да предложим добри решения и ще работим за това да бъде по-добре не само благосъстоянието на гражданите, но и по-специално за област Добрич. Всички обещания, които сме дали по отношение на пътна инфраструктура, образование, по-добро професионално  развитие, да бъдат изпълнени” – заяви Сачева и допълни, че прогнозите й са двама кандидат-депутати от коалицията да влязат в следващия парламент. 

Ето и цялата листа за предстоящите избори:

1. Деница Евгениева Сачева, социален педагог

2. Красимир Христов Николов, софтуерен специалист

3. Живко Николов Желязков, учител

4. Ростислав Николов Милков, инженер-корабоводител

5. Веселин Николаев Николов, IT специалист

6. Радослав Добрев Йорданов, земеделски производител и икономист

7. Нефизе Джелил Кадир, учител

8. Стефан Иванов Димов, предприемач

9. Иван Димитров Иванов, икономист

10. Петър Стоянов Бончев, счетоводител

11. Айхан Бейсим Апти, учител и треньор

12. Галин Иванов Костадинов, учител и треньор