Магазин Lidl в Добрич ще разполага с по-голяма търговска зала

Магазин Lidl в Добрич е затворен за реновиране и модернизация. Това съобщиха за Добрич онлайн от отдел „Корпоративни комуникации“ на търговската верига.

Магазин Lidl в Добрич ще разполага с по-голяма търговска зала

Дейностите са част от програмата на Lidl за реновиране на съществуващата магазинна мрежа, с която се цели непрекъснато подобряване на обектите и предлагане на все повече удобства, както за клиентите, така и за служителите. 



Подмяната на част от оборудването е насочена и към подобряване на енергийната ефективност на магазините.

След кратко преустройство, магазинът отново ще бъде отворен за клиенти, но вече ще разполага с по-голяма търговска зала - от 1065 м2 става 1286 м2, както и с редица нововъведения за по-приятно потребителско изживяване. Благодарение на обновената касова зона, потребителите ще могат да пазаруват още по-бързо и лесно. Ще бъде въведената нова стокова подредба, която да осигури допълнително удобство на клиентите. Обектът ще разполага с по-голяма пекарна, както и обновен и удължен регал за печива. В магазина ще бъде подменена и голяма част от оборудването, както и ще бъде подобрена складовата организация.

Магазинът ще отвори врати отново на 18 октомври. Откриването ще бъде без официални гости, но са предвидили изненади за клиентите.