Jeremy? ще свирят на Световното изложение ЕКСПО 2020 в Дубай

Музикантите от Jeremy? ще участват на Световното изложение ЕКСПО 2020 в Дубай с концерт, в първия музикален фестивал Expo Beats Festival.

Jeremy? ще свирят на Световното изложение ЕКСПО 2020 в Дубай

За първи път ЕКСПО се провежда в държава от Близкия Изток. Изложението беше отложено през миналата година заради пандемията, като сега своите култури и иновации ще покажат над 190 държави. Това е най-голямото световно събитие, което се провежда от началото на пандемията.


Jeremy? ще бъдат единствената банда от България, която ще бъде част от фестивала. Концертът ще бъде на най-голямата сцена Jubilee Stage.

„Събитието ще бъде мега грандиозно, очаква се да бъде посетено от повече от 25 млн. души“, каза в студиото на радио София Ерсин Мустафов от Jeremy?.

В музикалния фестивал Expo Beats Festival ще участват по три групи на вечер, като Jeremy? ще имат едночасов сет, с музика от двата им албума и кавър на Queen. В едно от парчетата, които ще изпълнят, на сцената ще се качат и таньори, под специалната хореография на британския хореограф Дани Лий. Концертът ще е на 9 октомври.

Ерсин Мустафов добави, че третият албум на групата е почти готов, като вече е пуснат един сингъл от него. На 6 октомври предстои концерт на Jeremy? и в София.