Стартира „Екстремна връзка 7“

Екстремният фестивал ще се проведе в Добрич от 9 до 12 септември 2021 г.

Стартира „Екстремна връзка 7“

Тази година в програмата на фестивала са включени графити, Българска Скутер Лига – финали, СтрийтБол турнир "Ънстопабъл", скейт джам сесия, БМХ състезание, Брейк Танци, фокуси, поставяне на рекорд за най-голямо хоро в Добрич, огрен обръч, рок концерт и други.


Акцентът в програмата ще бъде изрисуването на скейт-пуловете и надрасканите части от градския парк. Това ще правят Радослав Рудачев и неговата школа #ARTHERO!

По време на събитието ще бъде представена лекция „Какво различава графитите от вандализма“, както и ще бъде организирана АРТ Работилница за деца.


На 11.09.(събота) от 20,30ч. GERATA ще излезе на фестивалната сцена, за да представи  новия си албум И З Х О Д .

В събота също така в Добрич ще е финалът на скутер лигата. Любителите на екстремните спортове ще видят най-атрактивните момчета и момичета в страната ни, които пристигат от близо 15 града , за да участват! Началото е предвидено за 11,00ч.

В неделя ще се проведе ONE UP BMX състезание. Програмата му ще стартира с безплатен урок от 12,00ч, а от 14 до 19ч ще се проведе състезание в две възрастови групи - до 18г и над 18г.

Момчетата от "Кошера" също така ще се включат в големия концерт в събота на 11-ти септември.

Мотото на събитието тази година е "SKY IS THE LIMIT", защото организаторите силно вярват, че способностите ни нямат граница, особено, когато сме обединени и правим нещата с чисто сърце и много воля.

И в 4-дневната програма събират на едно място графити, скейт, кънки, тротинетки, БМХ, танци, баскетбол, концерти, диджеи, работилници за деца и още много!

Мястото, по традиция, е скейт паркът в градската градина на Добрич.