Напред жълто-зелени: Добрич Онлайн ще следи онлайн мача за купата

Добрич Онлайн има добра новина за всички фенове на Добруджа, който ще пропуснат мача на любимия си отбор срещу Несебър за Купата на България заради служебни ангажименти или учебни часове. Нашата медия ще следи на живо развоя на срещата.

Напред жълто-зелени: Добрич Онлайн ще следи онлайн мача за купата

На 23 ноември (сряда), от 13.30 часа Добруджа приема Несебър в 1/16-финал за Купата на България. Мачът е на стадион "Дружба" в град Добрич. В една среща ще се определи кой ще се класира напред в надпреварата, като при равенство в редовното време следват продължения и евентуално дузпи.


 

Шанс за изява срещу Несебър ще получат футболистите на Добруджа, които по-рядко влизат в игра в шампионатните мачове. 

 

Ще заложа на състава, който вече се доказа в Бяла Слатина срещу Чавдар и отстрани съперника, заяви за Добрич Онлайн старши треньорът на жълто-зелените Валентин Ангелов.

 

Ще се постараем да отстраним Несебър и да продължим напред, очаквам младите и тези, които по-малко са играли досега да се докажат в този мач, допълни наставникът. Той обаче поясни, че приоритет на отбора е шампионатът и вторият сблъсък срещу Несебър - като гост в събота в мач от Източната Б група, е по-важен от този за купата.

 

За утрешния двубой е наказан Здравко Петров. Валентин Ангелов няма да може да разчита на Венци Желев, Недко Ангелов, Младен Димитров и Ивайло Лазаров, които се възстановяват от контузии.

 

Добрич Онлайн ще следи развоя на утрешния мач на живо. Очаквайте малко след 13 часа стартовите състави на двата отбора, а от 13.30 часа онлайн всичко най-интересно, което се случва на терена в реално време.

 

Жребият за следващия кръг - 1/8-финалите, ще се тегли в петък, 25 ноември.