Променят локацията на „Рок барбекюто” в Добрич по повод Националния празник на САЩ

Народното читалище „Добрич-2017“ и Сдружение „Рок за Добрич“ организират „Рок барбекю“ по случай 4-ти юли - Деня на независимостта на Съединените американски щати.

Променят локацията на „Рок барбекюто” в Добрич по повод Националния празник на САЩ

Тази неделя, от 16 часа в двора на НЧ „Добрич-2017“ – бившето  СОУ „Дора Габе“, ще бъде отбелязан 4 юли – Националния празник на Съединените американски щати. Жителите и гостите на града ще имат възможността да се насладят на американска поезия и проза, представена от ученици от Добрич и на концерт с участието на добричките групи “Creep”  и  “Pearls & Stones“. 


Музикантите от  “Pearls & Stones“ ще представят за първи път в Добрич трибют на най-продаваната американска група “Bon Jovi”. Организаторите са предвидили още демонстративни тенис срещи на кортовете в двора на читалището, барбекю и разхлаждащи напитки.

„Нека граждани и гости на град Добрич заедно да празнуваме американската независимост и приятелските отношения между нашите два народа” – приканват организаторите.

От НЧ „Добрич-2017” са отправили и покана към посланика на САЩ в България Херо Мустафа, която за съжаление няма да може да присъства, но е изпратила благодарствено писмо. Ето какво е написала тя: