Деница Сачева: Амбицията ни е България да бъде едно по-добро място за образование и бизнес

"Амбицията ни е България да стане още по-добро място за образование и бизнес. За разлика от нашите опоненти имаме много добри идеи как да създадем повече възможности за младите и за предприемачите". Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС и областен координатор за Добрич Деница Сачева на среща с членовете и симпатизантите на коалицията в понеделник вечерта.

Деница Сачева: Амбицията ни е България да бъде едно по-добро място за образование и бизнес


Пред над 100 души в Художествената галерия тя представи кандидатите за народни представители. Сред тях са двама младежи от структурите в Каварна и Балчик – 27-годишният Ростислав Милков и 31-годишният Стефан Стефанов. Другите две нови имена са на началния учител от Добрич Дочка Димитрова ( от квотата на СДС) и каварненският адвокат Стоян Калев.


"Влизаме в кампанията само с позитивни послания. Многократно се опитвахме да върнем диалога в полето на идеите, но все още публичното пространство е наситено с омраза и компромати", посочи Сачева и увери симпатизантите, че на всяко бомбастично обвинение ГЕРБ ще отговаря с точни факти и данни. "Ние сме партията, която инвестира 2,5 млрд. лв. в образование и увеличи двойно учителските заплати. Върнахме в клас 50 000 деца. Помогнахме на над 30 000 фирми да запазят 300 000 работни места в пандемията. Вдигнахме с 40% минималната работна заплата, увеличихме доходите на хората и брутния вътрешен продукт", припомни водачът на листата в Добрич.


Деница Сачева и останалите кандидати подчертаха, че ще работят областта да стане по-приятно място за живеене, с повече възможности за семействата, добро професионално образование със STEM кабинети и иновативни практики, както и с възможности за стартиране на бизнес. Областният координатор добави, че ще продължи усилията си за развитие на социалните услуги както в региона, така и на национално ниво.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!