Флейтисти и певци от Арт център „Палитра” с награди от три фестивала

Участие в три презтижни фестивала и спечелени награди за флейтисти и певци от Арт център „Палитра”.


Флейтисти  и певци от Арт център „Палитра” с награди от три фестивала

След онлайн етап флейтистките Стоянка Михайлова и Йоана Вълчева бяха допуснати за участие в конкурса "Звукът на времето” в град Велико Търново. Всички останали участници бяха представители на национални музикални училища, а председател на 6- членното жури беше проф. д-р Борислава Танева. Стоянка се  пребори за Специална награда със солово изпълнение, а в дует с Йоана се наредиха на трето място. 



Фестивалът  "Приказка за теб" в град Варна донесе на Стоянка и Йоана 3 награди. Те завоюваха първо място за солово изпълнения на Стоянка, първо място и награда за най-добро изпълнение на съвременна пиеса за Дует Йоана и Стоянка. 

Певческият конкурс  "Петнадесет лалета" в град Хисаря донесе на малката певица Александра Петрова трето място. Тя се класира и за участие в присъствения етап на конкурса, който ще се проведе през м. юли. 

„Горди сме с нашите възпитаници и постигнатите резултати! ” Въпреки всички трудности и прекъсвания на репетиционния процес ,те се осмелиха да излязат на сцена и да защитят любовта си към изкуството! Благодарим на всички родители, които не спират да подкрепят нас и най- вече своите деца!” – споделиха ръководителите от Арт център „Палитра” - Иван Иванов, Гергана Пейчева и Анелия Иванова.