Коалиция "Ляв съюз за чиста и свята република" в Добрич се регистрира за изборите на 11 юли

Водачът на листата на коалиция "Ляв съюз за чиста и свята република" за област Добрич Нина Ставрева регистрира листата си за предстоящите на 11 юли предсрочни парламентарни избори.

Коалиция "Ляв съюз за чиста и свята република" в Добрич се регистрира за изборите на 11 юли



„Сформирали сме предизборна коалиция на ляво мислещи родолюбци, с които да отстоим България в предстоящите избори. Днес нашата мисия е в това да дадем надежда на всички, които жадуват и са готови да се борят за справедливост и за демократична и социална държава, така че България да бъде наистина „Чиста и свята република“, както ни завеща Апостолът на свободата” – заяви Ставрева. 

По думите й в листата на коалицията са включени честни, почтени и отговорни хора, които имат достатъчно професионален и политически опит. 

Нина Ставрева заяви, че Коалиция "Ляв съюз за чиста и свята република" ще заложи на позитивна кампания и по-близък контакт с гражданите. „ Предстоят срещите ни с добруджанци. Предлагаме да обединим българските граждани с цел да преборим олигархията и да върнем своето достойнство като нация с хилядолетна история” – заяви тя.

Сред водещите приоритети на коалицията са развиването на бизнеса, биологичното земеделие, туризма, социалната среда и насърчаването на младите хора да се развиват у нас.  

„Област Добрич разполага с доказан икономически потенциал. Добруджа е житницата на България. Има условия за развитие на комплексен туристически продукт. И редица възможности, които има региона трябва да се стимулират и развиват – биологично земеделие, хранително- вкусовата промишленост, насърчаване на иновациите. Много ми се иска  област Добрич да е устойчиво развиващ се регион, предлагащ атрактивна инвестиционна среда, в която местната общност да живее и да се труди в хармонична природна, социална и бизнес – среда. Ще се обърнем и към младите хора, разбира се, които създават материалните блага и които са надеждата за демографското възраждане на нацията” – посочи още Нина Ставрева и допълни, че листата има голям потенциал в левия, в патриотичния сектор, с морала и доверието на хората. 

Ето и цялата кандидат-депутатска листа на коалиция "Ляв съюз за чиста и свята република". 

1.Нина Ставрева

2.Валентин Славов

3.Д-р Мария Атанасова

4.Пламен Първанов

5.Гергана Цонева

6.Иван Йорданов Иванов

7.Димитър Желязков