Студио „Сарандев“ с награди от националния конкурс „Петнадесет лалета“ в град Хисаря

Студио „Сарандев“ с награди от националния конкурс „Петнадесет лалета“ в град Хисаря
Мартин Стоянов и Денислава Димитрова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич са сред наградените в неприсъствения етап на IX Национален конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“ – гр. Хисаря.

И двамата се представиха в трета възрастова група. Мартин Стоянов бе класиран на първо място, като резултатът му (29,75)бе втори по сила в групата, а Денислава Димитрова стана носител на трета награда. 


Видеозаписите на участниците в конкурса бяха гледани и оценявани от професионално жури с Председател Мими Иванова (една от най-ярките звезди на българската естрада) и членове Владимир Димов – поп изпълнител, преподавател по поп и джаз пеене в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ и Здравко Петров – музикант, журналист, музикален критик, старши музикален редактор в БНР – програма „Хоризонт“, преподавател в НМА.


Всички участници в онлайн етапа на конкурса „Петнадесет лалета“ се представиха с видео на българска песен, като задължително в изпълнението им трябваше да присъства кратък акапелен момент.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+