Второ грандиозно хаус-парти ще разтърси Добрич за месец

Първо по рода си за България електронно парти ще се проведе в Добрич. Deep Zone Project ще демонстрират за пръв път у нас уникална холограмна технология.

След грандиозното шоу, което световноизвестният DJ Tony Thomas направи в Добрич преди 10 дни, любителите на електронната музика ще могат да се насладят на ново уникално шоу в нашия град.



На 25 ноември (петък), от 22 часа, отново в сградата на бившите магазини "Аско Деница" и "Техномаркет" в квартал "Добротица" Renesanz представя второто парти "The best Definition of House" - Touch Screen DJ Fest.



Този път организаторите залагат на най-големите имена на родната електронна сцена - Deep Zone Project & Nadya, DJ Balthazar, DJ Dian Solo, Jack Rock, 2 Guys in da House.



Любопитното е, че партито в Добрич, ще е първо за Deep Zone Project & Nadya след завръщането им от голямо турне, преминало при огромен интерес, в Китай. Българската публика за пръв път ще види групата с новата им вокалистка. Най-впечатляващото обаче е, че специалните ефекти и технологични новости, които впечатлиха китайските фенове, за пръв път ще бъдат показани и в България.



Входът за партито е 5 лв. Пропуските за ВИП ложата струват по 20 лв. Организаторите отново са създали перфектни условия за посетителите на партито, направено по най-високите световни стандарти.



<iframe width="610" height="443" src="http://www.youtube.com/embed/q7MCXHFN3KU?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Второ грандиозно хаус-парти ще разтърси Добрич за месец
За резервации и допълнителна информация, тел: 0893 90 99 99.

 


 

Феновете в Добрич първи в България ще видят Deep Zone с новата им вокалистка NadyaФеновете в Добрич първи в България ще видят Deep Zone с новата им вокалистка Nadya