Абитуриентите на училище „Леонардо да Винчи” закриха сезона на баловете в Добрич

Абитуриентите от Частното училище „Леонардо да Винчи” в Добрич, облечени в красиви и стилни тоалети, вчера отпразнуваха своето завършване.

Абитуриентите на училище „Леонардо да Винчи” закриха сезона на баловете в Добрич



Завършващите елитното училище са 6. Момчетата бяха облечени в стилни костюми, като преобладаваха светлите цветове. 


Двете дами блестяха с прекрасни рокли, напомнящи за принцесите от приказките. 


Празника премина с много емоции, радост и лека тъга от страна на абитуриентите и техните преподаватели. 

Директорът на учебното заведение Нели Николаева определи изпращането на поредния випуск като трудно, но същевременно и приятно. „Трудно защото децата ти се откъсват от сърцето, приятно, защото знаеш, че си направил всичко, на което си бил способен и си им дал всичко от себе си, за да бъдат  успешни и самостоятелни. Ще запомня този випуск с разнообразието. С това, че всеки един от тях беше различен, имаха и продължават да имат различни цели, но нещото, което ги обединява, въпреки че бяха дошли от различни места – Щатите, Казахстан, волейболния отбор „Добруджа 07”, е това, че всички бяха убедени в училище, че са едно семейство и ги научихме да си помагат” – сподели тя и пожела на зрелостниците да бъдат успешни, а бъдещата им професия да бъде тяхно хоби. 

Кланият ръководител Веска Ангелова пожела на „своите деца” да бъдат здрави, силни, да следват мечтите си и никога да не се отказват. 


Зрелостниците вече са избрали своя път. Някои от тях ще продължат образованието си в чужбина – Ирландия и Германия, а други са избрали български университети. Едно от момичетата ще учи в Икономическия университет във Варна, а три от момчетата ще продължат своята спортна кариера в Националната спортна академия.