Младежкият център в Добрич обявява конкурс за поезия „Нюанси”

Младежкият център в Добрич, с подкрепата на общинската администрация, обявява конкурс за поезия на тема „Нюанси”, насочен към младежи от 15 до 29 години.

Младежкият център в Добрич обявява конкурс за поезия „Нюанси”

Целта е да даде възможност на младите хора, които имат интерес към необятния свят на поезията, да изразят красотата на българския език в стихове и да покажат своето усещане в рими.



Право на участие в конкурса имат всички младежи на възраст от 15 до 29 години. Те са разпределени в 2 възрастови групи: 

Всеки участник може да изпрати до 2 непубликувани до този момент стихотворения на тема: “Нюанси”. Изпратените творби трябва да съдържат трите имена на автора, дата и година на раждане, адрес за кореспонденция и телефон за връзка, електронна поща. 

Крайният срок за изпращане на творбите е 10 юни на електронна поща: info@ycd.bg или на адрес: Младежки център – Добрич, пл. Стария орех 1, п.к. 15 гр. Добрич, 9300, за Младежки конкурс за поезия „Нюанси“. 

Компетентно жури ще оцени литературната стойност на творбите. Резултатите ще бъдат обявени на 24 юни във фейсбук и интернет страниците на Младежки център - Добрич. Ще бъдат връчени предметни награди във всяка възрастова група.