Четирима пострадаха тежко при катастрофа край с. Овчарово, един е с опасност за живота

Четирима души са пострадали при катастрофа на пътя между с. Свобода и с. Овчарово снощи, един от тях е с реална опасност за живота, съобщават от пресцентъра на МВР – Добрич.

Четирима пострадаха тежко при катастрофа край с. Овчарово, един е с опасност за живота

Сигнал за възникналия пътен инцидент е получен в полицията на 7 април, около 18 часа.  На място е установено, че водач на лек автомобил „Хонда”,при нарушаване правилата за движение по пътищата, предприема изпреварване и се удря челно в движещият се в насрещното платно микробус „Фолксваген”. 



Вследствие на инцидента, пътуващите в лекия автомобил 42-годишен мъж, 56-годишна жена, както и водачът - на 21-години, са настанени в отделението по реанимация при МБАЛ в Добрич, като 42-годишният мъж е с реална опасност за живота.

Возещата се в микробуса жена на 42 години е с натъртвания и комоцио, настанена в неврохирургия при МБАЛ - Добрич. Останалите участници катастрофата са прегледани и освободени за домашно лечение. На двамата водачи са взети кръвни проби за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.