Три детски площадки дари на Добрич депутатът от ГЕРБ и настоящ кандидат за парламента Даниела Димитрова

Преди 3 години група майки пристигат в приемната на депутата от ГЕРБ Даниела Димитрова и разказват, че децата им няма къде да играят.

Три детски площадки дари на Добрич депутатът от ГЕРБ и настоящ кандидат за парламента Даниела Димитрова



Всички уреди са развалени, площадките на практика са неизползваеми, обясняват жените. Мога да ви съдействам с лични средства, отговаря им народният избраник от Добрич.


През 2018-та година е напълно възстановена площадката пред Обредния дом в града. Освен нови уреди, на мястото на нехигиеничния пясъчник е поставена противоударна настилка. На откриването присъства тогавашният зам.-кмет Боян Коларов, на когото Димитрова връчва документи, че дарява съоръженията на общината.


По-късно в приемната й влизат граждани, този път от квартал „Иглика“. Молбата им е не само за детска площадка, а и за кът за отдих на възрастни. Съдействах, желанието им е изпълнено, разказва Даниела Димитрова. Вече е готова и третата площадка, тя е пред храма „Свети Георги“. Заради пандемията обаче откриването ще се поотложи.


Средствата са лично мои, дарението е с пари от депутатската заплата, споделя Димитрова, но не желае да разкрие сумата. Убедена е, че нейната мисия е да помага. Тя реагира остро срещу внушенията на опонентите, че народният представител е олицетворение на всичко лошо. Напротив, ние сме сърцати хора, които влагат много положителна енергия в своите действия. И освен да вършим основната задача, като творим закони, поемаме и ред други ангажименти, разказва Димитрова, която се занимава с благотворителност още от 90-те години на миналия век.

Тя е икономист по образование, магистър по „Икономика и управление на търговията“, има следдипломна квалификация: „Счетоводство и контрол“. Работила е като оператор-програмист в завод „Електроника“, София; Икономически директор на шивашка фирма „АВЕ“, а от 1998 до 2017 г. е административен ръководител в нотариална кантора в Добрич. Била е общински съветник в ОбС Добрич от 2007 до 2017 г., като в мандат 2011-2015 г. е зам.-председател на Общинския съвет. Член е на ПП ГЕРБ от 2007 г., била е общински клубен ръководител на Жени ГЕРБ Добрич, а от 2014 е областен клубен ръководител на Жени ГЕРБ. Народен представител в 44-ото Народно събрание. Омъжена, с две дъщери и двама внуци. Сега отново е кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ –СДС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!